asd

 

Hotarari adunarea generala extraordinara 30.04.2014

HOTARAREA Nr. 1 / 30.04.2014

HOTARAREA Nr. 2 / 30.04.2014

 

 

 

Raspuns la intrebarile actionarilor / 01.04.2010

Referitor la intrebarea Dnei Bulbucan Elena privind indicatorii economici, raportul Consiliului de Administratie prezinta un rezumat al indicatorilor ce se gasesc detaliat in bilantul contabil, bilant care este public si care a fost prezentata si la Adunarea Generala a actionarilor

Referitor la intrebarea privind structura actionariatului, aceasta s-a facut cu respectarea prevederilor art. 98 din Legea 31/1990 actualizata, exprimand vointa partilor, fiind publicata si in Monitorul Oficial

 

Presedinte C.A

Craciun Nicolae

 

 

 

Raspuns la adresa nr. 351 / 02.04.2009

Soldurile la 31. dec 2008 in contul clienti sunt determinate in baza documentelor de livrare si incasare conform legislatiei romane.

La SC VASCOM PROD COM SRL pentru suma de 100.00 RON au fost primite noi instrumente de incasare, pentru cele refuzate sunt incepute cercetari de catre organele abilitate, iar in cursul celor 3 luni din anul 2009 a fost incasata suma de 2500 RON;

la SC ZAMCOR si TRESHOLD debitul a fost diminuat pana in prezent la suma de 30.000 RON, iar relatiile comerciale cu acestia se deruleaza in continuare.

Pentru SC SIRMAR CONSTRUCT a fost introdusa actiune la Tribunalul Comercial. Totodata suntem in posesia instrumentelor de plata emise de alt agent economic si girate de debitor la nivelul integral al debitului.

- Marfurile livrate la SC CONSTRUCT SIRMAR sunt din aprovizionari curente, iar la SC ZAMCOR si TRESHOLD si din stocurile existente la nivelul anului 2005.

Principalii furnizori sunt :

- SC METAL COS HUNEDOARA;

- SC UNITED IMPEX SA BUCURESTI;

- SC PROSIDER BUCURESTI;

La acestia facturile au fost achitate in integralitate.

- Livrarea marfurilor s-a facut in baza contractelor de vanzare - cumparare, a comenzilor, cumparatorul lasand instrumente de plata la scadentele convenite.

- Pentru celelalte marfuri aprovizionate pe perioada mandatului C.A actual, acestea su fost valorificate si incasate cash, in totalitate.

 

Presedinte C.A

Craciun Nicolae

 

 

 

Tabel cu actionarii SC COMAT ARGES SA inscrisi in Registrul Actionarilor la data de 03.03.2010